Cara Paling Kuat untuk Mengubati Boyfriend Ketagihan Games

11 views

Tujuan diciptanya games sememangnya sebagai tempat untuk bersenang-senang, tapi siapa yang akan menganggap bahawa permainan itu bertentangan dengan fakta yang telah membuat beberapa orang menjadi cemberut.

Antara yang paling kurang bernasib baik ialah wanita. Di mana kita akan mencari wajah wanita yang tidak puas hati dengan pelbagai peringkat kerana suami atau bofriendnya lebih seronok menghabiskan masa bermain Mobile Legends, COC, XBOX, dan PS.

Supaya perang dunia ketiga di antara kamu, dan boyfriend tidak meletus hanya karena masalah games. Anda perlu mendengar beberapa tip berikut. Jadi, bofriend anda boleh terus bermain games, tanpa membuat kamu marah.

Jangan Mudah Menjadi Pemarah

Apabila hati anda terharu dengan kemarahan sedemikian, saya tidak mengesyorkan anda bermain secara lurus. Tidak perlu memegang prinsip “Boyfriend tak respon, dukun bertindak”. untuk menyampaikan keluhan anda dengan santai, seperti di pantai. Jadikanlah dahulu hatimu sejuk seperti embun, dan sebisa mungkin membatalkan niat anda untuk mengkomplain boyfriend ketika berada dalam keadaan marah.

Kerana jika anda mengkomplain dalam keadaan sedemikian. Potensi untuk perang antara kedua belah pihak akan menjadi lebih besar, bahkan membawa kepada perdebatan yang licik. Hanya berehat seketika sehingga bofriend anda berasa tenang.

Beri Peluang Bermain

Mungkin dia betul-betul terganggu? Perlu diingat bahawa hubungan anda bukanlah hubungan antara penjual dan pembeli, yang biasanya pembeli akan marah jika penjual memberikan perkhidmatan respons yang lambat.

Ingat hubungan anda berdua atau pasangan yang sudah berkahwin Jadi tidak perlu tergesah-gesah dalam menyampungan kesahmu.

Berikan pasangan anda pemahaman untuk bermain permainan dengan tenang. Jangan bimbang untuk menghantar chatingan, apatah lagi untuk menjemput “topeng monyet” untuk menarik perhatian. Sekiranya anda berhasrat untuk mengkomplainya, buat pasangan anda merasa bersalah terlebih dahulu. Dijamin ini dapat bekerja.

Datang Bermain Bersama

Kadang-kadang, cuba bermain dengan boyfriend anda. Walaupun biasanya dia akan tidak selesa, dan enggan memainkan games bersama-sama. Terutama dalam permainan anda berada dalam pasukan yang sama. Hmmm, menjamin anda berdua hanya boleh dipandang remeh.

Untuk mengatasi ini, biarkan dia membiarkan saya bermain permainan bersama-sama. Berikan sebab-sebab logik mengapa dia harus datang. Nah, sejenis drama kecil seperti filem cinta Korea. Katakanlah “secara terang-terangan”, “Kami berdua akan menjadi pasukan yang sangat maut.

Sudah tentu sangat menyeronokkan bukan, boleh bermain permainan bersama dengan teman wanita? Seruan maksimum. Tetapi, untuk boyfriend anda, mungkin anda boleh membuatnya benar-benar buruk. Berapa banyak? Sebapnya anda sering kehilangan permainan.

Jemput untuk mencuci pinggan mangkuk

Apabila pasangan anda terdesak dengan games yang dimainkannya kerana kekerapan kehilangan, ketika play bersama pemula gattek hebat, dia akan mencari pelarian.

Ini adalah masa yang tepat untuk anda memasuki permainan seterusnya. Berikan dia semangat. Kasihan. Puk-puk puan-puan.

Selepas arahan itu ajak pasangan anda mencuci pinggan mangkuk. Katakan kepadanya, mengikut sains tinggi, mencuci pinggan boleh melegakan tekanan yang teruk.

Apabila semua rusuhan yang anda tunjuk di atas masih jauh dari api kemarahan, maka cari aktiviti lain. Anda mempunyai rakan lain yang anda kenal. Pendekatan mereka, kemudian jemput keluar atau belanja bersama-sama. Kerana bersilaturohmi akan mendapat banyak hadiah.

Walau bagaimanapun, anda mesti mempunyai harmoni yang bernilai mempertahankan dan bukan bengak yang tidak dikenali. Anda mesti mempunyai sejuta sebab untuk mencintai pasangan anda. Sekiranya terdapat konspirasi hati, mintalah pertolongan kepada Allah SWT. Harap semua boleh jadi baik.

 

Author: 
    author

    Related Post

    Leave a reply